Project Description

NaamKai (Knillis V. fan de Miedwei)
Geslacht Ruin
AfstammingUldrik 457 x Doaitsen 420
NiveauZT dressuur
Geboorte datum20-06-2011

Kai Galloper (Knillis V. Fan de Miedwei) is begin 2019 aangekocht. Op dat moment was hij Z opgeleid. Bij aankoop merkte Debby dat er onwijs veel talent in dit paard zat. Binnen 1,5 jaar zaten ze in de Lichte Tour en einde 2020 was de Zware Tour al in zicht.

In het eerste jaar hebben zij meteen een zilveren plaats behaald op de NK Alrako KFPS Outdoorkampioenschap in de klasse Z2. Daarna hebben zij vrijwel direct de overstap gemaakt naar de subtop en mochten zij ook een bronzen medaille meenemen tijdens het EK K&PP Kampioenschap, klasse ZZZ.

De indoorperiode die volgende is gestart in de klasse Lichte Tour, waarbij ze een zilveren medaille wonnen op het NK Horse2Fly KFPS Indoorkampioenschap. Maanden daarna werd er voorbereid op de Zware Tour.
Kai en Debby hebben meerdere mooie concoursen mogen rijden, waaronder het meerdaagse concours in Tolbert, waarbij vele grote namen deelnemen.

Zo ook het reservekampioenschap Zware Tour gewonnen op het EK K&PP Kampioenschap. Dit paard heeft de dromen doen uitkomen.

Eig. Stoeterij Galloper (www.stoeterijgalloper.nl)