Project Description

NaamDrys ut de Westereen
Geslacht Hengst
AfstammingOmer 493 x Arjen 417
NiveauL2 dressuur
Geboorte datum13-04-2017

Drys ut de Westereen kwam als 3-jarige naar de stoeterij. Debby had meteen een klink met hem. Een mooie, lieve, energierijke en talentvolle sterhengst. De Friesian Talent cup was de eerste uitdaging die ze samen hadden, helaas een deel online vanwege covid-19, maar hij bleek niet onopvallend. Een mooie 4e plaats Friesian Talent cup in een zeer sterke rubriek was de einduitslag na meerdere ronden.

In 2021 werd er deelgenomen aan de selecties van de Horses2Fly jonge paarden competitie, waarbij ze eenmaal eerste en tweede werden. Uiteindelijk na vier selecties mochten zij een bronzen medaille meenemen. Wat een geweldige instelling! En dat was niet het enige dat jaar. Tijdens de Regiokampioenschappen Zuid-Holland werden zij Regiokampioen klasse L2. En tevens hadden ze zeer mooie resultaten tijdens de Alrako selecties en Pavo Cup selecties.

In het najaar werd het EK K&PP Kampioenschap georganiseerd, waarbij een grote groep 4 jarigen deelnam. Drys en Debby werden verdeeld over twee dagen 5e en 2e, wat uiteindelijk een bronzen plak opleverde.

Eig. Stoeterij Galloper (www.stoeterijgalloper.nl)